Kaymakam Mehmet Aydın Anaokulu
OYUKLU MAH. HASTANE CAD. NO 13 ÇAT / ERZURUM

VİZYON

Kaymakam Mehmet Aydın Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Kaymakam Mehmet Aydın Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı yurttaşlar olmak üzere eğitim alırlar.

Normal Öğretim

Servis Bilgisi

Erzurum´dan servisler veya belediye otobüsü ile ulaşılabilmektedir. İlçemize il merkezinden günlük geliş gidiş imkanı mevcuttur.Yolu asfalttır.

Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.İlçe merkezinden 150 m uzaklıktadır.

Çat İlçe Merkezi

Kontenjan Bilgileri

1 Okul Müdürü, 4 Öğretmen, 1 kalorifer personeli, 1 temizlik personeli ve 67 öğrenciden oluşmaktadır.

Geleceğin Etkin Yurttaşları Projesi 1 Hediye 1 Umut Projesi

Lojmanı yok.